Sidste nyt om Eliteserien og premiere på Intro film

Kære H-bådsvenner

Eliteserien begynder så småt at tage form for alvor.

Vi takker for opbakningen og håber I forstår, at jeres aktive deltagelse i synliggørelsen er afgørende for vores fælles succes. Derfor – gør som Korsgaard, Korsgaard og Jansen, der vandt i Frem: Bestil Eliteserie jakker og brug dem flittigt i det daglige!

Eliteseriens testsår kører på fuld tryk. Det er vores plan at sende live fra sejladserne fremover. Vi tester den tekniske side af vores setup (4G/5G baseret) i Struer, hvor vi samtidig øver os i at klippe mellem de forskellige kilder (kamera på følgebåde, on-board kameraer og fra og med Middelfart også drone) samtidig øver vi os i et studie med kommentarer undervejs. I kan få en idé om en del af det ved at se videoen fra Frem i maj. Send gerne feedback så vi hurtigst muligt kommer derhen hvor vi alle ønsker os.

Lige nu vil vi bede jer om to ting:

  1. hent appen RaceQs til en telefon ombord og navngiv den med jeres sejlnummer DEN XXX
  2. bestil et on-board kamera (10 stk. sættes i drift til en start) – vi har skaffet et antal til kr. 799,- +  mastebeslag kr. 200, så kan vi komme med live ombord i jeres båd også

Vi vil klippe til en tracking skærm i on-board produktionen, som er vigtig, når vi skal kommentere undervejs.

Vi vil klippe mellem bådenes on-board kameraer under sejladsen og forsøger at være med ombord, når der er tætte situationer. I Stuer sejler foreløbig DEN 619, DEN 535, DEN 385 og DEN 570 med on-board. Derudover har DEN 533 og DEN 597 bestilt. Der er plads til et par stykker mere – så skriv til mig, hvis I vil med fra starten.

Mangler du at udfylde personinfo gøres det nemt via dette link Personinfo, som skal bruges til livekommentering.

Alle er velkommen i Eliteserien, er du endnu ikke tilmeldt og dermed fået bestilt streamers etc. gør du det her: Tilmelding Eliteserien

Vi ses i Struer – husk tilmeldingsfrist d. 10. juni!

Gitte Busch

Formand DHBS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *