Velkommen til Eliteserien i H-bådsklassen.

Eliteserien består af 4 weekendstævner som indgår i den samlede årlige rangliste. Herudover indgår også Danmarksmesterskabet i ranglisten.

Eliteserien er helt ny og indikerer at H-bådsklassen er feltet med mange af Danmarks bedste sejlere og samtidigt er det klassen, der øser af sin viden således, at mindre erfarne får godt fodfæste og hurtigt øger sine færdigheder.

Tilmeld dig forlods til Eliteserien ved at udfylde tilmeldingsblanket Eliteserien. Det er på denne måde, at du signalerer at være en del af det stærkeste felt inden for sejlads. Du vil modtage et logo til storsejlet og streamer med besætningens efternavne ligeledes til storsejlet.

Er du interesseret i at brande Eliteserien, er der også mulighed for at købe en jakke til fornuftig pris. Jo flere vi er til at synliggøre Eliteserien jo mere opmærksomhed får klassen og jo stærkere sponsornavne får vi til at sikre fremtidig livestreaming, artikler og anden PR fra stævnerne.

I vinteren 2024-25 afholder vi sponsor-workshop. Vi vil ruste dig og dit team med de nødvendige færdigheder til at skabe stærke partnerskaber og hente sponsorpenge til jeres sejlsportseventyr. Vores workshop er skræddersyet til at guide dig gennem processen med at udarbejde overbevisende ansøgninger, der ikke kun vækker opmærksomhed, men også sikrer værdifuld støtte til dit team.

H-bådsklassens Eliteserie og DM er måske Danmarks hårdeste og mest intense konkurrence.

Her mødes sejlere, unge som gamle, novicer som eksperter, på lige vilkår i ens både. Her er det teamet der vinder, og ikke båden der sejles i. Kapsejlads er for alle, og kapsejlads er for sjov. Men alligevel bliver kapsejlads dødelig alvor når starten går. Derfor er vi mange som drages af spændingen, udfordringerne og fællesskabet.

Klassen er super glade for enhver udfordring fra nye besætninger, da det kun gør feltet og konkurrencen skarpere, altså ift. taktik, boathandling og psykologi. Socialt er H-bådsklassen enestående med vidensdeling og godt socialt fællesskab og det er, om du er novice eller ekspert.

Alle er velkommen til H-bådsklassens sejladser, tilmeld jer stævner på manage2sail.dk, I vil blive taget godt imod.

Udtagelse til VM sker på basis af ranglisten. Her kan du se årets kalender.