H-båd Tasha – DEN-564 sælges.

H-båd Tasha – DEN-564 sælges.

Hun er fra det ”rigtige” værft – Botnia – med skrognummer 692 på klassebeviset. Tasha er bygget i 1989 er rigget til kapsejlads og er lige taget op og ligger på land i Holbæk Marina.

Nye sejl fra 2021 samt flere andre, centerløft og Andersen spil med lave håndtag, .hynder til  en hyggeweekend.,

Pga. manglende tid er  Tasha  sat til salg  for  89.000 DKK.

 

Søren Monrad Hanse

Bispehøjen 32A

tlf: 26816247

Søren Monrad Hansen
smonrad@hotmail.com

5 Comments

 1. Hej Søren,

  Det skulle jeg da bare have vidst, at du ville sælge, så havde jeg også købt båden, da jeg
  købte traileren.
  Hvis den stadig er til salg, vil jeg gerne se den og sejlene, så kan jeg jo finde ud af, om det er den jeg skal købe. Skal lige se udstyret, for det er her pengene løber hurtigt – blokke, udvekslinger, frølår og skødeskinner, for ikke at sige sejlene.
  Ring eller skriv, så vi eventuelt kan aftale nærmere …
  4033 5555 / jens.kaaber@gmail.com

  Jens Kaaber
 2. Hej Søren,

  Det skulle jeg da bare have vidst, at du ville sælge, så havde jeg også købt båden, da jeg
  købte traileren af Peter.
  Hvis den stadig er til salg, vil jeg gerne se den og sejlene, så kan jeg jo finde ud af, om det er den jeg skal købe. Skal lige se udstyret, for det er her pengene løber hurtigt – blokke, udvekslinger, frølår og skødeskinner, for ikke at sige sejlene.
  Ring eller skriv, så vi eventuelt kan aftale nærmere …
  4033 5555 / jens.kaaber@gmail.com

  Jens Kaaber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *